• 02.jpg

PROJEKTIRANJE

Arhitektonsko projektiranje je složen intelektualni proces u kojem se mora uskladiti niz zahtjeva krenuvši od funkcionalnosti, ekonomije i estetike, a svođenjem na minimum gradidbene rizike, sve u svrhu kvalitete i budućeg komfora za investitore, odnosno korisnike nastalog prostora.
Svakom projektu pristupamo individualno, bilo da se radi o obiteljskoj kući, gospodarskom, poslovnom, kulturnom objektu ili objektu za odgoj i obrazovanje. Za nas svaka zgrada mora imati vlastito ime i prezime.

Stavljamo poseban naglasak na održivu arhitekturu, uporabom obnovljivih izvora energije, ekoloških materijala i pasivnih principa projektiranja. Specijalizirani smo za projektiranje pasivnih kuća i ostalih stambenih, poslovnih i drugih pasivnih objekata.

Vodimo Vas kroz idejni, glavni i izvedbeni projekt, kroz fotorealistične 3D vizualizacije i simulacije projektiranog prostora, te konzultiranjem i inženjeringom.

Projektiramo i ishodujemo dokumentaciju za:

- interijere, obiteljske kuće (pasivne ili niskoenergetske), vrtiće,  škole i dvorane, hale i gospodarske objekte, višestambene zgrade, poslovne prostore i/ili objekte,

- razne adaptacije i rekonstrukcije.

Ekološki centar d.o.o. Parobrodarska 5, 32000 Vukovar   eko@ekocentar.hr   +385 (0) 32 444 005 PRONAĐITE NAS NA KARTI

IMPRESSUM    |    POLITIKA PRIVATNOSTI
designer17