• 04.jpg

ZELENA GRADNJA

Danas smo svjedoci posljedica dugogodišnjeg neodgovornog odabira i korištenja resursa i energije, nečistog i jednostranog odnosa prema prirodi i štete nanešene našem planetu pa i našoj najužoj životnoj sredini. Srećom, svjedoci smo i brzorastućeg „zelenog“ trenda, nove generacije koja ulaže svoje napore i znanja za izgradnju zdravije budućnosti, te živi načinom života koji je u simbiozi s prirodom. To je suvremeni pristup koji obećava sigurniju i ugodniju budućnost, a koji je usvojila i tvrtka Ekološki centar d.o.o.. Posjedujemo sva potrebna tehnološka znanja za zelenu gradnju i usvajamo ekološki pristup pri projektiranju, bilo novogradnje, rekonstrukcije ili energetske obnove.

Energetska učinkovitost u zgradarstvu je suma isplaniranih i provedenih mjera čiji je cilj smanjenje potrošnje svih oblika energije, ugodniji i kvalitetniji boravak u zgradi, uz duži životni vijek zgrade. Pridonosi zaštiti okoliša i smanjenju emisija štetnih plinova, naročito CO2 ugljičnog dioksida u okoliš.

Tvrtka Ekološki centar d.o.o. zapošljava skupinu mladih, vrhunskih stručnjaka iz područja energetske učinkovitosti, kojima je cilj korištenje minimalne moguće količine energije, pri tom osiguravajući visoku razinu udobnosti i stopu proizvodnje.

Ekološki centar d.o.o. Parobrodarska 5, 32000 Vukovar   eko@ekocentar.hr   +385 (0) 32 444 005 PRONAĐITE NAS NA KARTI

IMPRESSUM    |    POLITIKA PRIVATNOSTI
designer17