• vp.jpg

VOĐENJE PROJEKTA

Svaki projekt rezultat je zajedničkog napora i suradnje stručnjaka iz različitih područja. Osim arhitekta i inženjera građevine u projektu sudjeluju inženjeri geodezije, elektrotehnike, strojarstva, a često i drugi stručnjaci. Svi navedeni stručnjaci izrađuju svoj dio projekta, koji se najčešće sastoji od arhitektonskog projekta, građevinskog projekta konstrukcije, projekta vodovoda i kanalizaciije, projekta elektrotehničkih instalacija, projekta manipulativnih površina, strojarskog projekta grijanja i ventilacije te po po potrebi drugih relevantnih projekata i elaborata.

Za koordinaciju svih suradnika na projektu, za usklađenost svih njegovih sastavnih djelova, kao i za usklađenost čitavog projekta sa vrijedećim zakonima i propisima, odgovoran je jedan sudionik projekta – u praksi najčešće arhitekt.

Zahvaljujući vrhunskim i predanim stručnjacima iz područja arhitekture i građevine te dugogodišnjoj suradnji sa sa svim navedenim stručnjacima kooperantima, tvrtka Ekološki centar d.o.o. ima bogato iskustvo u koordinaciji i vođenju projekata najrazličitijih namjena i veličina, koje je iza nas ostavilo niz zadovoljnih klijenata.

Ekološki centar d.o.o. Parobrodarska 5, 32000 Vukovar   eko@ekocentar.hr   +385 (0) 32 444 005 PRONAĐITE NAS NA KARTI

IMPRESSUM    |    POLITIKA PRIVATNOSTI
designer17